Per Jacobsen
Statsautoriseret revisor

Per Jacobsen er født i 1949 i Kolding og har siden han forlod skolen arbejdet som revisor. Efter ansættelse i nogle af landet store revisionsfirmaer fik han i 1980 sin bestaltning som statsautoriseret revisor.

Per Jacobsen beskæftiger sig i sin fritid med jagt og spiller badminton på motionsplan. Herudover er han praktisk anlagt og udfører raparation og ombygger privatboligen på egenhånd. Han er gift med Ingelise, som er beskæftiget indenfor kontor- og butiksfag på deltid. Hun hjælper ind i mellem med bogføringsopgaver for revisionsfirmaet, hvorved har hun tilegnet sig en god fornemmelse for bogholderiarbejde. Sammen har de 3 børn, som alle er etableret uden for Ringkøbing.

Mobil:    31 50 49 11
Mail:      Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 per_jacobsen


Claus Follin Larsen
Revisor HD

Claus follin Larsen er født i 1958 i Ry. Han har arbejdet som revisor siden 1981 i flere af de store revisionsfirmaer i Herningområdet. Han har ligele-des været beskæftiget med økonomi og regnskabsvæsen i det private er-hvervsliv i Danmark og England.

Claus Follin Larsen underviser i revision og regnskabsvæsen, herunder økonomistyring, budgettering og finansiering, bl.a. på Agroskolen og Handelsskolen. Endvidere  underviser han nystartede virksomheder og iværksættere gennem ErhvervsCentret i Ringkøbing-Skjern Kommune. I sin fritid dyrker han Taekwondo, på nuværende tidspunkt primært som instruktør. Han er samboende med Pia, som tager sig af pleje af ældre mennesker. Sammen har de 3 børn, hvor den ene stadig bor derhjemme.

Mobil:    23 62 71 72
Mail:      Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

claus_follin_larsen

Copyright © 2010 - Revisorfirmaet Per Jacobsen - Herningvej 21B - 6950 Ringkøbing - Tlf.: 97 32 49 11 - Mail: PJ@PJRevision.dk