Vi tilbyder din virksomhed eller dit selskab professionel revision

 

Revisionsfirmaet Per Jacobsen er et statsautoriseret revisionsfirma, der altid yder kvalificerede, kompetente og uafhængige erklæringer på revision, årsrapporter og andre økonomiske opgørelser. Vi er bevidste om, at vores arbejde bygger på tillid og ærlighed, både over for offentligheden og over for vores klienter, derfor er det vigtigt at der aldrig kan sås tvivl om vores eller vores kunders troværdighed. Når du som kunde hos os får udarbejdet dit selskabs eller virksomheds regnskab kan du være sikker på, at dette bliver udført i overensstemmelse med de love og regler der er fastlagt fra lovgivningens side af. Alt vores revisionsarbejde er underlagt kvalitetskontrol fra eksempelvis Foreningen af statsautoriserede revisorers side af, samt løbende kontrol af offentligheden. Derfor er vores arbejde altid underlagt løbende kontrol af uafhængige parter – dette er med til at sikre vores troværdighed og arbejdsmetoder.

Vi ønsker at have et godt forhold til vores kunder, med den indgående viden og kendskab til virksomhedens økonomiske styringssystemer der skal til for at yde den bedste service og revision.

Hvor omfattende du ønsker vores arbejde skal være er op til dig, vi kan tilbyde alt fra udarbejdning af simple regnskaber, til udformning og indlevering af selvangivelse, rådgivning og vejledning med mere. Vi tilbyder vores services i Ringkøbing og Skjern samt resten af Vestjylland.

Copyright © 2010 - Revisorfirmaet Per Jacobsen - Herningvej 21B - 6950 Ringkøbing - Tlf.: 97 32 49 11 - Mail: PJ@PJRevision.dk